Home Ads

2 Mart 2013 Cumartesi

The First Time Filmi Türkçe Alt Yazılı İzle


22 yaşındaki Shiqiao annesi Zheng Quing ile birlikte yaşamaktadır. Bir balerin olmak isteyen Shiqiao kas zayıflığı hastalığına sahiptir. Tedavisi hafıza kayıplarına yol açmaktadır. Bir gün bir fuarda her zaman hoşlandığı eski okul arkadaşı Gong Ning ile karşılaşır. Shiqiao’nun annesinin itirazlarına rağmen, ikili çıkmaya başlar. Gong Ning rock grubuna daha fazla zaman ayırmak için üniversiteden ayrılmıştır. Eski kız arkadaşı ise ondan hayatına odaklanamadığı için ayrılmıştır. Ancak Shiqiao için Gong Ning mükemmel sevgilidir. iyi seyirler dileriz.
 Tür: 2012 Filmler, Dram Filmleri, Romantik Filmler, Türkçe Altyazı Filmler
 Yapım: 2012 – Çin IMDB Puanı: 5.8 
Yönetmen: Max Azulay, Matt Porter Oyuncular: Mark Blum, Will Dagger,Yuan Tian, Mark Chao, Xuan Huang, Angelababy
 Etiketler: türkçe alt yazılı film izle, türkçe alt yazılı film seyret, The First Time, The First Time filmi izle, The First Time filmi partlı izle, The First Time filmi partlı seyret, The First Time filmi seyret, The First Time Filmi Türkçe Alt Yazılı İzle, The First Time hd izle, The First Time partlı izle, The First Time türkçe altyazılı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook

Advertisement

SoraFilms

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *