Home Ads

2 Mart 2013 Cumartesi

Uzay Oluğu hd zeyret


Bir grup elit asker bilinmeyen güçler tarafından saldırıya uğrayan Avustralya’nın en gizli yeraltı askeri kampı Pine Gap’teki bilim ekibini oradan çıkarmak için gönderilirler. Askerler kim olduğunu ve oraya nasıl geldiğini bilmeyen genç bir kadınla karşılaşınca, görev tehlikeye düşer. Kaçmaya çalıştıklarında ise, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve tesisin çok daha kötü bir şey için deneme merkezi olduğunu öğrenirler. iyi seyirler dileriz.
Tür: 2012 Filmler, Gerilim Filmleri, Korku Filmleri, Türkçe Altyazı Filmler
Yapım: 2012 – Avustralya IMDB Puanı: 4,4
Yönetmen: Justin Dix Oyuncular: Bridget Neval,Peta Sergeant,Nicholas Bell,David Whiteley,Leslie Simpson Etiketler: 2012 korku gerilim, 720p izle, alt yazılı film seyret, Crawl Space, Crawl Space filmi, Crawl Space filmi seyret, Crawl Space izle, Crawl Space partlı seyret, Crawl Space seyret, Crawl Space tek part izle, Crawl Space tek part seyret, direk izle, gerilim filmleri, hd kalite izle, korku filmi izle, türkçe alt yazılı filmler izle, Uzay Oluğu, Uzay Oluğu hd zeyret, Uzay Oluğu- Crawl Space Filmi Türkçe Alt Yazılı İzle
P1 P2 P3 P4 P5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook

Advertisement

SoraFilms

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *