Home Ads

22 Ağustos 2016 Pazartesi

Sihirbazlar Çetesi 2 Full HD İzle(Türkçe Dublaj ve Altyazı)

Sihirbazlar Çetesi 2 ile ilgili görsel sonucu



Amerika yapımı Sihirbazlar Çetesi aksiyon ve macera filmleri arasında klasik yapımlardan hoşlanmayanların beğenisini topladığı bir yapım olmayı başardı. Serinin ikinci yapımı da yine aynı heyecan ve maceralar içerirken, 2016 yılında vizyona girecek olan yapım, sinema sevenlerin merakla beklediği eserlerden biri. Siz de sitemizde Sihirbazlar Çetesi 2 izleyerek, güzel zaman geçirebilirsiniz.
2. serisi ile vizyona girecek olan Sihirbazlar Çetesi 2 aksiyon filmleri arasında en başarılı olarak gösterilen sinema eserlerinden bir tanesi olmaktadır. Sihirbazlar Çetesi 2 10 Haziran 2016 tarihinde bizler ile birlikte olacak ve sitemiz üzerinden de seyredilebilecek. Sihirbazlar Çetesi 2 sinema eseri 2016 sinema sezonunda gelecek olan ABD yapımı bir eserdir.
İlk olarak 2013 yılında bizlere merhaba diyen sihirbazlar gelecek sene de harika bir macera filmi ile bizler ile olacak. Sihirbazlar Çetesi oldukça başarılı şekilde yeni kadrosu ile karşımıza çıkıyor. Bu şekilde sizlerde en ideal ve en harika macera filmini izleyebileceksiniz. Harika bir suç gerilim filmi olan serinin bu filminde yine bizleri harika bir soygun macerası bekliyor. Bu şekilde sizlerde vizyona girdiği andan itibaren bu filmi sitemizde dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz.
Sihirbazlar Çetesi 2 izle

Farklı bir konu seçilerek işlenen Sihirbazlar Çetesi sizlere oldukça keyifli bir macera sunmuştu. Serinin bu harika versiyonunda ise yine başarılı bir yapıt karşımızda olacak. Her bakımdan inanılmaz ve heyecan dolu Sihirbazlar Çetesi 2 izleyebilmek için ise sadece sitemizi takip etmeniz yeterli olacaktır. Başrollerinde henüz belirleme yapılmamasına karşın bazı özel isimlerden söz ediliyor. Bu bakımdan konusu ve senaryosu belli olan bu film gerçek anlamda sizlere de en etkin sinema keyfini yaşatacak olan harika bir filmdir.
Geleneksel sinema alışkanlığını sevmeyen ve gitmekten hoşlanmayanlara, sinema filmlerini kaçıranlara sitemiz anında hizmet vererek her bakımdan en iyi sonucu almanıza yardımcı olacaktır. İstediğiniz yerde ve istediğiniz zaman sinema isleme olanağına sahipsiniz. Bu şekilde sizlerde ideal ve oldukça güzel filmleri istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Sadece bu filmi değil aksiyon, macera, komedi, dram ya da aşk filmi gibi sizlerde ne tür film izlemeyi seviyorsanız sitemizde tüm kategorilerde filmleri bulabilirsiniz. 2016 filmlerinin birinci adresi olan birhdfilm.com sitesinde sizleri bütün HD filmlerle birlikte olacaksınız :)
Tür: 2016 Filmleri, Aksiyon Filmleri, En İyi FilmlerGerilim FilmleriGizem FilmleriIMDB 7+ FilmlerKomedi FilmleriTürkçe Altyazılı FilmlerTürkçe Dublajlı Filmler
Yapım: 2016 - Amerika
IMDB Puanı: 8.1
Yönetmen: Jon M. Chu
Oyuncular: Daniel Radcliffe , Mark Ruffalo , Michael Caine , Woody Harrelson , Jesse Eisenberg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook

Advertisement

SoraFilms

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *