Home Ads

6 Mayıs 2016 Cuma

KÖTÜ KEDİ ŞERAFETTİN | 2015 (YERLİ FİLM)


Bülent Üstün tarafından yazılan ve çizilen çizgi romanı Kötü Kedi Şerafettin, beyaz perdeye uyarlandı. 2015 yapımı olan Kötü Kedi Şerafettin animasyon filminin konusundan bahsedelim. Şerafettin macerayı çok seven hiç bi’ zaman olacakları önceden düşünmeyen deli dolu bir kedidir. Bir gün Martı Rıfkı ve Fare Rıza ile birlikte mangal yapmaya karar verirler ve mangal hazırlıklarına başlarlar. O gece Şerafettin’in başına gelmeyen kalmaz. Mangal gecesi birden çile gecesine döner. Şerafettin bir yandan babası tarafından evden kovulurken, diğer bir yandan da baba olacağını öğrenir. Hatta o gece ilk kez aşık olur ve sevgilisinin ölümüne dahi sebep olur. İşler iyice çığrından çıkınca oturup düşünme kararı alır ve olaylara olgun bir şekilde bakmaya çalışır. Mangal gecesi bir bakıma Şerafettin’in hayatındaki dönüm noktası diyebiliriz aslında.
Mehmet Kurtuluş, Ayşe Ünal ikilisini Kötü Kedi Şerafettin animasyonunun yönetmenlik koltuğunu beraber üstlenirken, senaryosunda da Levent Kazak ve aynı zamanda Kötü Kedi Şerafettin çizgi romanının yazarı olan Bülent Üstün ikilisi yer alıyor. Belki de Türkiye’nin en iyi animasyon şirketi diyebileceğimiz Anima şirketi bu filmin yapımcılığını üstlenir konumda. Animasyonun seslendirmesine baktığımızda bazı ünlüler gözümüze çarpıyor. Demet Evgar, Uğur Yücel ve Ayşen Gruda gibi tecrübeli isimlerin seslendirme kadrosunda yer aldığını görüyoruz. Cezmi Baskın, Ahmet Mümtaz Taylan ve Okan Yalabık ise Kötü Kedi Şerafettin animasyonunun seslendirmesini üstlenen diğer aktörlerdendir. 27 Kasım’da vizyona girecek olan Kötü Kedi Şerafettin filmini FilmCuk.Com ekibi olarak HD kalitede hazırlayacağız. Kötü Kedi Şerafettin izle, Kötü Kedi Şerafettin HD izle, Kötü Kedi Şerafettin 720p izle
Filmin TürüAksiyon Filmleri - Animasyon Filmleri - Komedi Filmleri - Macera Filmleri -
Oyuncular-
YönetmenAyşe ünalMehmet Kurtuluş
Filmin Süresi82 Dakika
Filmin ÜlkesiTürkiye
Yapım Yılı2015
Vizyon Tarihi27 Kasım 2015
IMDb PuanıN/A

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Facebook

Advertisement

SoraFilms

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi ermentum.Vestibulum rhoncus vehicula tortor, vel cursus elit. Donec nec nisl felis. Pellentesque ultrices sem sit amet eros interdum, id elementum nisi fermentum.




Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *